КРЕДИТ-МОДУЛЬ ТИЗИМИ – ТАЪЛИМ СИФАТИНИ ТАЪМИНЛАШ ОМИЛИ СИФАТИДА - Ғаниев, О.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада Республикамиз олий таълим тизимида амалга оширилаётган ислоҳотлар натижасида жаҳон стандартларига мос юқори малакали кадрларни тайёрлаш, олий таълим муассасаларида таълим сифатининг халқаро эътироф этилишига эришишнинг баъзи томонлари келтирилган.