ШАЙЫР РАУФ ПАРФИЙДИӉ АРАЛЫҚ ФОРМАСЫНДАҒЫ ҚОСЫҚЛАРЫНЫӉ ӨЗИНЕ ТӘН ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ - Гайлыева, О.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада ўзбек адабиётининг машҳур шоири Рауф Парфининг ижоди, айниқса, унинг оралиқ шаклдаги шеърлари-