Т.ҚАЙЫПБЕРГЕНОВТЫҢ «ҚАРАҚАЛПАҚНАМА» РОМАН-ЭССЕСИНДЕ ЖАНАПАЙЛАРДЫҢ СТИЛЛИК ҚОЛЛАНЫЛЫЎЫ - Шынназарова, С.; Мамбетова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада таниқли ёзувчи, прозаик Т.Қайыпбергенов асарларида юкламаларнинг услубий қўлланилиши сўз этилган. Асосан, асар қаҳрамонлари ва персонажлар тилида юкламаларнинг маҳорат билан ишлатилиши мисоллар орқали далилланган. Бадиий асар тилида ёрдамчи сўзларнинг хизмати таҳлил қилинган.