О ПРИБЛИЖЁННОМ РЕШЕНИИ КРАЕВОЙ ЗАДАЧИ ДЛЯ ИНТЕГРО-ДИФФЕРЕНЦИАЛЬНЫХ УРАВНЕНИЙ ФРЕДГОЛЬМА С ФУНКЦИОНАЛЬНЫМИ КРАЕВЫМИ УСЛОВИЯМИ - Нуржанов, Б.О.; Омаров, Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада функциональ чегаравий шартларга эга Фредгольмнинг интегро-дифференциал тенгламаларининг чизиқли бўлмаган системаси ечимларини текшириш ва тақрибий топиш учун кетма-кет яқинлашишларнинг сонли-аналитик усули асосланилади.