ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГИЧЕСКИЙ И МЕТОДОЛОГИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ ПО ПРОБЛЕМЕ САМОРЕАЛИЗАЦИИ УЧАЩИХСЯ - Оразбаева, Г.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада ўқувчининг ўзини ўзи англаш муаммолари сифатида кўплаб инсонлар хаққидаги фанларда кўриб чиқилган: педагогика, психология, социология, этика, фалсафа, каби фанларда тобора долзарб бўлиб бормоқда. Узини англаш, масаласи илғор педагогик ғоялар ва технологияларни изланишга ва тавсифлашга ундайди.