АКАДЕМИЯЛЫҚ ЛИЦЕЙЛЕРДЕ Т.ҚАЙЫПБЕРГЕНОВ ДӨРЕТИЎШИЛИГИН ОҚЫТЫЎ МЕТОДИКАСЫ - Юсупов, Қ.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада қорақалпоқ адабиётини ўқитиш масалаларига, хусусан, Т.Қаипбергенов ижодини ўқитишга бағишланган. Мақола муаллифи муаммоли, образ характерига эга бўлган маъруза турларидан қорақалпоқ адабиётининг машҳур шоир ва ёзувчилари ижодларини ўрганиш борасида фойдаланиш бўйича тавсиялар беради.