СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МЕТОДИКИ ПРЕПОДАВАНИЯ ФИЗИКИ НА ТЕМУ «ТЕПЛОВОЕ РАСШИРЕНИЕ ТВЕРДЫХ ТЕЛ» - Сапарбаев, Т.; Жанибеков, Г.Б.Таутанова, М.Б.; Куткельдиева, Э.О. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу тадқиқотда, таълим мактаблари, касб-ҳунар ва олий ўқув юртлари учун физика курсининг дастурлари, дарсликлар ва ўқув-услубий воситалар таҳлил қилиниб, "металларнинг чизиқли кенгайиш коэффицентини аниқлаш" вертуал лаборатория иши модулятция қилинган.