МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТИЗИМИ ТАРБИЯЧИЛАРИНИ ТАЙЁРЛАШДА МУЛЬТИМЕДИА ВОСИТАЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ - Рахимов C.З. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада бугунги кунда бўлажак мактабгача таълим тизими тарбиячиларини тайёрлашда улар учун ахборот технологиялардан фойдаланилган ўқув жараёнини ташкил этишнинг афзалликлари ҳақида сўз юритилган. Хусусан, талабаларни ижодий қобилиятларни ривожланти-ришда мультимедияли воситаларнинг ўрни, улардан фойдаланиш янги имкониятларни яратиб бериши ҳамда бу асосда сифатли кадрлар тайёрлаш муаммосининг ечилиши хусусида ҳам фикрлар баён этилган.