МЕКТЕП ОҚЫЎШЫЛАРЫНДА ТАРИЙХЫЙ БИЛИМЛЕРДИ ҚӘЛИПЛЕСТИРИЎ УСЫЛЛАРЫ - Ганиев, Т.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада педагогик технологияларнинг афзалликлари тўғрисида хулосалар чиқарилган ва тарих дарсларида интерфаол методлардан фойдаланиш усуллари кўрсатиб ўтилган.