МЕКТЕП ОҚЫЎШЫЛАРЫНЫҢ ҲУҚЫҚЫЙ МӘДЕНИЯТЫН ҚӘЛИПЛЕСТИРИЎДЕ ҲУҚЫҚ ПӘНЛЕРИН ОҚЫТЫЎДЫҢ ӘҲМИЙЕТИ - Арзиева, Б.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Бу мақолада мактаб ёшидаги болаларнинг ҳуқуқий маданиётин шакиллантиришда мактабта ўқитиладиган ҳуқуқ фанларининг ўрни, шунунгдек юртимизда ёшларнинг ҳуқуқий маданиётин ҳамда ҳуқуқий тарбиясини юксалтиришда мамлакатимизда қабул қилинган меъёрий ҳужжатларнинг аҳамиёти ҳақида сўз этилади.