ЗАВИСИМОСТИ ИЗНОСОСТОЙКОСТИ ПРЯЖИ ИЗ СВМ ВОЛОКОН ОТ УГЛА САМОИСТИРАНИЯ ПО МЕТОДУ ПЕТЛИ - Турманов, И. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада ўта юқори модулли синтетик толанинг ўз-ўзига ишқаланишидан емирилиши сиртмоқ услубида ўрганилган. Ишқаланиш бурчагининг ортиши билан узилишгача ишқаланиш сонининг артиши аниқланган.