АЎЫЗЕКИ ӘДЕБИЯТ ҲӘМ АДАМЗАТ ТӘРБИЯСЫ - Пазылов, Т.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада одамзоднинг шаклланишида, ривожланишида, тарбияланишида, баркамолликка етишишида халқ ағзаки адабиётининг ўрни ва шу масалаларга боғлиқ бўлган айрим тадқиқотчиларнинг фикрларига тўхталиб ўтилган.