ҲАЁТ ФАОЛИЯТИ ХАВФСИЗЛИГИ СОҲАСИДА ПЕДАГОГИК ТАЪЛИМ МАЗМУНИ - Очилов, А.О.; Сададдинов, У.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада касбий таълим жараёнида «Ҳаёт фаолияти хавфсизлиги» фанини ўқитиш методикаси тўғрисида фикр юритилган. Шунингдек, фанни ўқитиш жараёнида маълумотларни тақдим этиш босқичлари ёритиб берилган.