ТАЪЛИМ-ТАРБИЯ ЖАРАЁНИДА ПЕДАГОГИК МОНИТОРИНГНИНГ АҲАМИЯТИ - Каримова, Г.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мазкур мақолада таълим муассасаларида шахсга йўналтирилган таълим жараёнида педагогик мониторинг мазмуни ва моҳияти, мониторингни амалга ошириш босқичлари ҳақида маълумотлар берилган.