ЎҚУВЧИЛАР ИНТЕЛЛЕКТУАЛ-МАЪНАВИЙ САВИЯСИНИНГ ЎСИШИДА КИТОБХОНЛИК МАДАНИЯТИНИНГ РЕАЛ ИМКОНИЯТЛАРИ ВА ИСТИҚБОЛЛАРИ - Холматова, С. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада китобхонлик маданиятини ривожлантириш истиқболлари, ўқувчиларнинг интеллектуал-маънавий даражасининг ўсишида китобхонлик маданиятининг дидактик имкониятлари таҳлил қилинган.