«ШӘРИЯР» ДӘСТАНЫНДА ҲУҚЫҚЫЙ ТӘЛИМ ҲӘМ ТӘРБИЯ МӘСЕЛЕЛЕРИ - Алламбергенов, Е.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада «Шарьяр» достониндаги ҳуқуқ, қонунлар талабаларига буйсиниш қоидаларни амалда қўллаш, ушбу қоидаларни бузувчиларга нафрат ҳиссини шакллантириш, ушбу қоидаларни бузувчиларга нафрат ҳиссини шакллантириш, достон материаллари асосида ўқувчиларга ҳуқуқ тарбиясини бериш масалалари ўз аксини топган.