«ШӘРИЯР» ДӘСТАНЫНДА БИЛИМЛЕНДИРИЎ МӘСЕЛЕЛЕРИ - Алламбергенов, Е.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада «Шәрияр» достонида таълим болаларни неча ёшда мактабга бериш инсон ва жамият ҳаётида илм ва билимнинг тутган урни, уқиш жараёнида компьютер технологиясидан фойдаланиш масалалари ёритилган.