КАРАҚАЛПАҚ ФОЛЬКЛОРЫ ТИЙКАРЫНДА КИШИ ЖАСТАҒЫ БАЛАЛАРДЫҢ ПИКИРЛЕЎИН РАЎАЖЛАНДЫРЫЎ - Абдалиева, П.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада қорақалпоқ халқ болалар фольклори намуналаридан фойдаланиб кичик мактаб ёши болаларининг мустақил фикрлашини ривожлантириш масалалари ёритилиб берилган.