«МИНГ БИР ҚИЁФА» РОМАНИДА ЗАМОНАВИЙ АЁЛ МУАММОСИ - Азизов, Н.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада аёл образи, унинг руҳиятидаги эврилишлар, миллий ўзликни йўқотиш жараёни Омон Мухторнинг «Минг бир қиёфа» романи мисолида ёритилган.