ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНИҢ АРҚА ДИАЛЕКТИНДЕ ҚОЛЛАНЫЛАТУҒЫН СӨЗЛЕРДИҢ ТЕМАТИКАЛЫҚ ҲӘМ МӘНИЛИК ТҮРЛЕРИ - Қурбанбаева, Б.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада қорақалпоқ тилининг шимолий диалектида қўлланиладиган сўзларнинг тематик ва маъно турлари батафсил ёритилган.