ЁШЛАРНИНГ ИЖТИМОИЙ ФАОЛЛИГИНИ ОШИРИШДА ҒОЯВИЙ ТАРБИЯНИНГ АҲАМИЯТИ - Базаров, О. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада бугунги глобаллашув даврида юз бераётган турли хил вазиятлар, унинг ёшлар тарбиясига таъсири, ғоявий тарбия масалалари ҳамда ғоявий тарбияни олиб бориш жараёнидаги муаммолар ҳақида сўз юритилган.