ТАЛАБАЛАРДА МАЪНАВИЙ ВА УМУМИНСОНИЙ ҚАДРИЯТЛАРГА НИСБАТАН МУНОСАБАТЛАРНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Аллияров, А.Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада талабалар бой миллий маданий-тарихий анъаналар, урф-одатлар ҳамда умумбашарий қадриятларга асосланган самарали ташкилий-педагогик механизмлари ишлаб чиқиш, демократик ислоҳотларни чуқурлаштириш ва фуқаролик жамиятини ривожлантиришнинг методик тизимини ишлаб чиқишнинг долзарб аҳамияти ҳақида фикрлар билдирилган.