ОНКОЛОГИК БЕМОРЛАРДА КАСАЛЛИКНИНГ ИЧКИ МАНЗАРАСИ - Уразбаева, Д.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мазкур мақолада онкологик беморларда касалликнинг ички манзарасини тадқиқ қилиш масаласининг муҳимлиги таҳлил қилинган.