ҚОРАКЎЛ СОВЛИҚЛАРИ КЎПАЙИШ СИФАТИНИНГ СЕМИЗЛИК ДАРАЖАСИ БИЛАН БОҒЛИҚЛИГИ - Базаров, Б.М.; Сиддиқов, М.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада қоракўл совлиқлари семизлик даражасининг уруғланиш жадаллигига таъсири ўрганилган. Семизлик даражаси ўртадан юқори бўлган совлиқларда куюкиш жараёнининг жадал кечиши аниқланган.