MAKTABGACHA VA BOSHLANG’ICH TA’LIMINING UZVIYLIGINI PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK QO’LLAB-QUVVATLASH - Tleumbetova, K.; Shamuratova, X. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ushbu maqola uzluksiz ta’lim tizimida maktabgacha va boshlang’ich ta’lim uzluksizligini psixologik qo’llab-quvvatlash muammosiga bag’ishlangan. Ta’lim texnologiyalari, psixologik-pedagogik faoliyatning mazmuni va usullari bo’yicha izchillikka erishish zarurligi masalasi. Maktabgacha ta’limning metodik yo’nalishlarining alohida ahamiyati, ular nafaqat uzluksizlikni amalga oshirish tamoyillarini hisobga oladi, balki shaxsni maktabgacha ta’lim bosqichida uzluksizligini ta’minlashning tegishli jihatlarini yanada rivojlantirishni ta’minlaydi.