БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИНГ ИЖОДИЙ ФИКРЛАШ ЖАРАЁНИГА ПСИХОЛОГИК ВА ПЕДАГОГИК ЁНДАШУВЛАР - Бабашева, Г.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада шахс камолотига таъсир кўрсатувчи муҳим омиллар, хусусан, ўмумтаълим мактаблари бошланғич синф ўқувчиларида ижодий фикрлашни ривожлантиришнинг педагогик-психологик шарт-шароитлари ва дидактик талаблари хусусида фикр юритилади.