ЎЗБЕК ТИЛИНИ ЎҚИТИШДА АДАБИЙ ЎҚИШ ВА МАТННИ ШАРҲЛАШ ТАМОЙИЛЛАРИНИ ЎРГАТИШ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ - Сапаева, Ф.; Ережепова, Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада замонавий таълим тизимида ўзбек тилини ўқитишда адабий ўқиш ёки матн шарҳлашни ташкил этишда интерфаол усулларни қўллаш методлари, технологиялари ҳақида сўз юритилади.