ТЕХНОЛОГИК ТАЪЛИМ ЙЎНАЛИШИ ЎҚУВ ЖАРАЁНЛАРИДА АХБОРОТ - КОММУНИКАЦИЯ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Расулова, З.Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада ахборот - коммуникация технологиялари асосида Технологик таълими йўналишлари дарс жараёнларини самарали ташкил этишнинг назарий жиҳатлари келтирилган. Сервис хизмати фани мавзуси мисолида электрон дарс ишланма амалий жиҳатдан ишлаб чиқилган.