МЕТОДОЛОГИЯ КОНТРОЛЯ И ОЦЕНКИ МЕТОДОЛОГИИ В СИСТЕМЕ СЛУХА - Оразов, Ш.Б.; Мамутов, К.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мазкур мақолада ўқув машғулотлари давомида мураббийларнинг талабаларни назорат қилиш ва мониторинг юритиш методик тизими қараб чиқилган, шунингдек, педагогик кузатиш, дарсларнинг ютуқ ва камчиликлари қиёсий таҳлил этилган.