МЕКТЕП БИЛИМЛЕНДИРИЎИ СЫПАТЫ ҲӘМ НӘТИЙЖЕЛИЛИГИН АСЫРЫЎ МӘСЕЛЕЛЕРИ - Нурланов, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада ёшларни комил инсонлар қилиб тарбиялашда муҳим роль ўйновчи таълим ва тарбиянинг самарадорлигини оширишнинг баъзи масалалари қараб чиқилган.