ДИАГНОСТИКА И ОПРЕДЕЛЕНИЕ НАПРАВЛЕНИЙ ПРИМЕНЕНИЯ АРТ-ПЕДАГОГИЧЕСКИХ ТЕХНОЛОГИЙ В ЭСТЕТИЧЕСКОМ ВОСПИТАНИИ МЛАДШИХ ШКОЛЬНИКОВ - Куттибекова, Г.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада бошланғич мактабларнинг мусиқа ва тасвирий санъат дарсларида эстетик тарбия жараёнини такомиллаштиришда арт-педагогикани инновацион технология сифатида қўлланиш ва унга комплекс ёндашув диагностикаси ғоялари умумлаштирилган.