ҚАТЪИЙМАС МАНТИҚ ПРИНЦИПЛАРИ АСОСИДА ТАЛАБАЛАР БИЛИМИНИ КОМПЛЕКС БАҲОЛАШ ТИЗИМИНИ ЯРАТИШ - Калимбетов, К. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу ищда талабалар билимларини тизимли ривожлантириш тамойиллари кўриб чиқилган. Тақдим этилаётган тизим самарадорлиги асосини ноаниқ рақамлар, билимлар базаси ва экспериментларнинг умумий даври ташкил этади.