ҲАРБИЙ ХИЗМАТЧИЛАРНИНГ ПЕДАГОГИК МАДАНИЯТИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ АЙРИМ ЖИҲАТЛАРИ - Ходиев, Р.Х.; Саидбоев, Б.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада ҳарбий хизматчиларни ўқитиш ва тарбиялашда ҳарбий хизматчининг педагогик ва касбий маданиятини шакллантиришнинг айрим жиҳатлари тўғрисида сўз юритилган. Шунингдек, ҳарбий хизматчининг касбий фикрлаши, нутқ маданияти, хизмат жойидаги маданияти, педагогик сезгиси, муомала маданияти, касбий, ахлоқий (этика) маданияти, ташқи кўриниш маданияти, педагогик маҳорати кабиларнинг педагогик маданиятни шакллантиришдаги ўрни ва аҳамиятига алоҳида тўхталиб ўтилган.