«Таянч масала»лар ёрдамида талабалар фаоллигини ошириш методикаси - Ашурова, Д.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада олий таълим муассасалари талабаларнинг фаоллигини ошириш бўйича «Таянч масала»ли услублар кетма-кетлиги ёндашуви ҳақида фикр юритилган.