Филологик таълимдан бошқа гуруҳларда рус тилига оид дидактик материаллардан фойдаланиш методикаси - Атажанова, Г.Ю. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мазкур мақолада рус тилини ўқитишнинг бир қанча жиҳатлари акс эттирилган. Муаллиф томонидан замонавий шароитларда тилни ўзлаштиришнинг максад ва вазифаларидан келиб чиққан ҳолда ўргатишнинг муайян услубларига батафсил таъриф берилган.