СЕТЕВОЕ ОБРАЗОВАНИЕ В ВУЗЕ: МЕДИЦИНСКАЯ ТЕРМИНОЛОГИЯ РУССКОГО ЯЗЫКА - Абдуллаева, Р.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада рус тилини чет тили сифатида ўқитишда тармоқ тизимининг ўрни ва роли тадқиқ қилинган. Тармоқнинг ахборот макони инсон ва жамият фаолиятининг деярли барча соҳаларини қамраб олган ва у турли йўллар билан инсон фаолиятини бошқарувчи сифатида қаралмоқда.