ХАЛЫҚ ПЕДАГОГИКАСЫНДА ЖАСЛАРҒА ӘДИРАСПАН ӨСИМЛИГИНИҢ ЕМЛИК ҚӘСИЙЕТИН ҮЙРЕТИЎ ДӘСТҮРЛЕРИ - Курбанбаева, А.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада ёшларга исириқ ўсимлигининг даво хусусиятларини ўргатиш ва эмлаш тажрибалари хусусида сўз боради.