МУСТАҚИЛ ТАЪЛИМДА WEB ВА ТАЪЛИМ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ҲАМКОРЛИКДА ФОЙДАЛАНИШ ОРҚАЛИ ТАЛАБАЛАРДА ИННОВАЦИОН ҚАРАШЛАРНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Атаджанов, Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада олий таълимда талабаларнинг ахборот технологияларидан фойдаланган ҳолда мустақил таълим шаклини ташкил қилиш усуллари кўриб чиқилган. Талабалар таълим жараёнида ахборот технологияларидан фойдаланишининг янги усуллари ва шаклларини қўлллаш орқали рақамли жараёнга кириб боради. Шу билан бирга Web2.0 технологияларидан фойдаланиб, ахборот таълим ресурсларини яратиш усулларини ўрганишади. Шу билан бирга, у бўлажак мутахассисларга Web2.0 тизимларида миллий контентни яратиш учун замин бўлади.