ШЕЪРИЯТДА ДИАЛОГ: ЛИРИК ВА ДРАМАТИК ТАСВИР - Матякупов, С. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада шеъриятда диалог яратиш ҳамда унинг вужудга келиш омиллари, лирик ва драматик тасвир синтези, бадиий ифода шакллари, ижодкор бадиий маҳорати масалалари тадқиқ этилади.