TEJAMLILIK – TRANSPOZITSIYANI YUZAGA KELTIRUVCHI OMIL SIFATIDA (Usmon Azim she’riyati misolida) - Islamova, D. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Maqolada O‘zbekiston xalq shoiri Usmon Azim she’rlarida qo‘llaniluvchi ayrim transpozitiv so‘zlarning tejamlilik tamoyili asosida ko‘chish hollari tahlilga tortilgan.