ҚАРАҚАЛПАҚ ХАЛЫҚ ПРОЗАСЫ ЖАНРЛАРЫН КЛАССИФИКАЦИЯЛАЎДЫҢ ГЕЙПАРА МАШҚАЛАЛАРЫ - Алламбергенова, И. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада қорақалпоқ халқ насри жанрларини тасниф этишнинг баъзи масалалари ҳақида сўз боради. Уларнинг мавзувий таснифи, мифларнинг афсоналардан фарқи баён этилади.