Факторы возникновения УЗБЕКСКО – РУССКОЙ графической интерференции - Абдуллаева C.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақола ўзбек лотин ва рус кирилл график интерференциясининг пайдо бўлиши омилларини тахлил қилишга бағишланган. Муаллиф икки ўзбек лотин ва рус кирилл ўртасида фарқларни, шунингдек, ўзбек ва рус тилларида имло тамойилларининг нисбатларини ўз ичига олади.