ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТНИ ЯНАДА ОММАЛАШТИРИШ АСОСИДА СОҒЛОМ ТУРМУШ ТАРЗИНИ ҚАРОР ТОПТИРИШ МАСАЛАЛАРИ - Калжанов, П.У.; Ережепов, А.Ж.; Калжанов, Р.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақолада жисмоний тарбия ва спортни янада такомиллаштириш асосида соғлом турмуш тарзини қарор топтириш масалалари ёритилган. Шунингдек, бугунги кунда спортни барқарор ривожлантириш асосида оммавий спортни ёшлар онгига сингдириш орқали спортнинг устуворлиги асослаб берилган.