МУТАХАССИС ФАОЛИЯТИНИ ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ БЎЙИЧА МОДЕЛЛАШТИРИШ - ЎҚУВ ЖАРАЁНИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ АСОСИ - Худайберганов, О.Э. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада ўқув жараёнини жисмоний тарбия мутахассиси фаолиятининг структура моделини тузиш йўли орқали такомиллаштириш, шунингдек, ҳар хил спорт турларининг педагогик маҳоратни шакллантиришга бўлган таъсири масалалари ўрганилади.