СПОРТ ШЫНЫҒЫЎЛАРЫНЫҢ САПАСЫН АРТТЫРЫЎДА БРИГАДАЛЫҚ УСЫЛДЫҢ ӘҲМИЙЕТИ - Бекназаров, А.; Қайыпов, Ә. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада Қорақалпоғистон Республикасида эшкак эшиш спортини ривожлантириш ва натижаларини ривожлантиришда бригада услубининг аҳамияти ҳақида 2007-2017 йиллар материаллари асосида сўз қилинади. Шунингдек, муаллиф бу услубни бошқа спорт турларида ҳам кўллашни тавсия қилади.