ПСИХОЛОГИК САЛОМАТЛИК ТУШУНЧАСИ ВА УНИНГ АСОСИЙ МЕЗОНЛАРИ - Ахроров, В.Ю. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада "психологик саломатлик" тушунчаси моҳияти ҳақида фикр юритилган бўлиб, унда мавзуга доир ёндашувлар чуқур таҳлил қилинган. Бундан ташқари психологик саломатликни таъминлашнинг асосий мезонлари очиб берилган.