ХАМҚОРЛИК ПЕДАГОГИКАСИ АСОСИДА УМУМИЙ ЎРТА ТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ КАСБИЙ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА КРЕАТИВ ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИНГ ЎРНИ - Умаралиева, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада муаллиф ўқитувчининг ижодий қобилиятини ўрганиш, уни шакллантиришнинг амалий муаммоларини ҳал қилиши ҳақида фикр юритган. Шунингдек, ўқитувчилик маҳоратининг турлари, умумий ўрта таълим мактаблари ўқитувчиларининг касбий компетентлилик ва илмий-профессионал маҳоратининг ижодий жиҳатлари очиб берилган.