ИНТЕЛЛЕКТ ТЕСТЛЕРИН БЕЙИМЛЕСТИРИЎ МАШҚАЛАЛАРЫ: ДИАГНОСТИКА БАСҚЫШЛАРЫ ҲӘМ ИНСТРУКЦИЯ - Турдымуратова, А.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақолада интеллект ифодасининг қисқача тарихи муҳокамаси ва психологик ўлчов натижаларини стандартлаштириш усуллари келтирилган.