BOSHLANG’ICH SINF TEXNOLOGIYA TA’LIMI DARSLARINING SAMARADORLIGINI OSHIRISHGA INNOVATSION YONDASHISH - Sanakulov, X.R.; Sanakulova, A.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf texnologiya darslarida o`quvchilarni kasb-hunarga yo`naltirishga oid metodik tavsiyalar berilgan.