ЖАСЫ ҮЛКЕН – ТӘРБИЯШЫ ҲӘМ ТӘРБИЯ ҚУРАЛЫ СЫПАТЫНДА - Пазылов, А.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада кекса инсонларнинг ҳам тарбиячи, ҳам ўрнақ намуна сифатида намоён бўлувчи тарбия воситаси эканлиги, шунга яраша улар ўзларини ибрат бўлиш даражасида кўрсатиши зарурлиги баён этилган.